Egyik nagy küldetésünk, hogy jó minőségű rostokban gazdag Magyar gabonából készült kezeletlen lisztet fogyasszanak az itt élők.
Van egy másik küldetésünk is, jóbaktériumokat juttani a háztartásokba…
Mivel a kovásszal készült élelmek tele vannak jóbacival, így a legkézenfekvőbb dolog, hogy a legjobb módszer az immunrendszerünk megerősítésére a kovászos kenyér.
Aki vadkovásszal készíti a kenyereit, péksüteményeit, és még sok mást is, az tudhatja, hogy vannak kovászmaradékok.
Mit is tegyünk ezzel a szervezetünk számára igen értékes probiotikummal?
AJÁNDÉKOZZUK!
Igazad van, a maradék kovász nagyon sok lisztes ételbe felhasználható, de miért is ne kaphatna más is ebből?
A Kincses Kamra kovászindító pehely így jött létre. Kiszárítottunk a maradék kovászt. Eltároltuk időtlen időkre, amit akár több ezer év mulva is újra lehet éleszteni- itt a bizonyíték!
Az érett kovászt nagyon vékonyan rákenjük egy sütőpapírra, és amikor megszáradt beletesszük egy zárt edénybe. Egy csinos befőttes üvegbe, vagy egy szép tasakba csomagolva fantasztikus Saját készítésű AJÁNDÉKká válik!
A kovászpehely újraélesztéséhez ITT találsz receptet. Kinyomtatva ezt is hozzá tudod csomagolni.
Tudod milyen fantasztikus érzés, amikor ÉLETET ajándékozol?
A kovász bizony tele van élettel, és szárított formában egy életre szóló ajándék!
Nagyon örülünk, ha velünk együtt Te is részt veszel a Kovászajándékozásban!
Esetleg még nincs kovászod? Küldünk Neked szívesen! ITT tudsz hozzájutni.
Millió jóbacit kívánunk Neked!
Detti és Peti a Kincses Kamrából
Kovászindító csomagot is készíthetsz, itt tudod megnézni, hogy mit tartalmaz.